Allergie informatie: Ajam Opor 4
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram drumsticks van kip
- 4 stuks fijngesneden ui
- 3 teentjes fijgesneden knoflook
- 0,5 liter santen
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel laos
- 2 eetlepels kemiriepasta
- 1 theelepel ketoembar
- 2 theelepels sambal trassi
- 1 theelepel suiker
- 2 stuks djeroek poeroetblad
- 2 eetlepels asemwater
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam opor 4
- Allergieen informatie