Allergie informatie: Ajam Masak Guri (kip met kokos sausje)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo kip
- 0,5 liter water
- 1 eetlepel ketumbar
- 0,5 eetlepel djinten, fijngestampt
- 5 schijfjes laos, fijngestampt
- 4 schijfjes kencur, fijngestampt
- 1 theelepel geroosterde trassi
- 2 rode lomboks
- 1 kop gedroogde kokos
- 1 kop dikke santen
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam masak guri (kip met kokos sausje)
- Allergieen informatie