Allergie informatie: Ajam ketjap (kip met kruiden en sojasaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram kipfilet, in blokjes gesneden
- 4 eetlepels olie
- 2 sjalotten, fijn gesnipperd
- 4 teentjes knoflook, fijn gesnipperd
- marinade:
- 1 theelepel trassi
- 2 eetlepels nam pla
- 2 theelepels ketumbar
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel djahé
- 2 theelepels sambal badjak
- 100 milliliter ketjap banteng manis
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam ketjap (kip met kruiden en sojasaus)
- Allergieen informatie