Allergie informatie: Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1200 gram kip
- 1,5 eetlepel ketumbar
- 0,25 theelepel djinten
- 2 eetlepels kerriepoeder
- 250 milliliter kokosmelk
- 1 stengel gekneusd sereh
- 3 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- olie
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam kerrie garuda (kip kerrie)
- Allergieen informatie