Allergie informatie: Ajam kalasan (gefrituurde kip in kokossap)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kip
- 8 sjalotten
- 4 tenen knoflook
- 2 eetlepel gula djawa
- 4 liter kokoswater
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel zout
- 5 deciliter olie
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam kalasan (gefrituurde kip in kokossap)
- Allergieen informatie