Allergie informatie: Ajam Goreng Koenjit
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet, in blokjes
- 100 gram sperzieboontjes
- 2 stuks grote ui, in stukjes
- 1 theelepel koenjit
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 stuks rode peper, in schijfjes
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Kerriepoeder 2
Met chilipepers, koenjit en kruidnagels uit India
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam goreng koenjit
- Allergieen informatie