Allergie informatie: Ajam garam masala (kip kerrie)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 halve kipfilets
- 150 gram spekblokjes
- 0,5 bleekselderij
- 0,25 wortel
- 1 flinke ui
- 3 bosuitjes
- 100 gram champignons
- 0,5 rode paprika
- 0,5 groene paprika
- 50 gram diepvries doperwten
- 1 teen knoflook
- olie
- 1 theelepel witte peper
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel kerriepoeder
- 2 theelepels garam masala
- 1 kippenbouillonblokje
- 1 pakje roomsaus (maggi)
- 2 mokken rijst (basmati)
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam garam masala (kip kerrie)
- Allergieen informatie