Allergie informatie: Ajam disemur (gestoofde kip met citroensmaakje)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 hele kip
- 1 liter water
- 1 citroen
- 8 daun djeruk purut
- 3 daun pandan
- 2 theelepels kunyit
- 3 serehstengels
- 50 gram daun kemangi
- 4 bosuitjes
- 1 tomaat in stukjes
- 1 prei
- 2 eetlepels olie
- Boemboe:
- 8 sjalotjes
- 3 rode rawits
- 2 theelepels kunyit
- 2 cm. djahe
- 0,5 eetlepel zout
- 0,5 theelepel suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam disemur (gestoofde kip met citroensmaakje)
- Allergieen informatie