Allergie informatie: Ajam boemboe bali
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 stuks kipfilet
- 0,5 stuks fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 0,5 eetlepel sambal trassi
- 0,5 theelepel djahé
- 1 theelepel laos
- 1 eetlepel kemiriepasta
- 1 stuks salamblad
- 1 theelepel sereh
- 0,5 stuks kippenbouillontablet
- 1 theelepel goela Djawa
- 1 eetlepel asemwater
- 2 eetlepel tomatenpuree
- 1 0,5 eetlepel olie
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 kopje water
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam boemboe bali
- Allergieen informatie