Allergie informatie: Ajam Bakar Taliwang (hete gegrilde kip met ananas)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1100 gram kip
- 5 sjalotten
- 3 tenen knoflook
- 2 eetlepels ananassap
- 1 blikje ananasstukjes
- 1 theelepel trassi
- 0,5 theelepel suiker
- 1 rawit (soort pepertje)
- 1 theelepel zout
- 1 eetlepel olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam bakar taliwang (hete gegrilde kip met ananas)
- Allergieen informatie