Allergie informatie: Abon ajam suwir (drooggebakken kippenvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram kipfilets
- 1,5 deciliter dikke santen
- 5 deciliter water
- 2 daun salam
- 2 centimeter laos
- 2 serehstengels
- 3 daun djeruk purut
- olie
- Boemboe:
- 6 sjalotjes
- 3 teentjes knoflook
- 2 centimeter laos
- 6 rode lomboks
- 100 gram bruine suiker
- 1 eetlepel ketumbar
- 2 theelepels asempasta
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Abon ajam suwir (drooggebakken kippenvlees)
- Allergieen informatie