Allergie informatie: Aardpeer-kerrie met kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels plantaardige olie
- 1 stuk fijngesneden ui
- 2 stuks dubbele kipfilet, in stukjes
- 250 gram aardpeer, in stukjes van 3 cm
- 100 gram wortel, geschild in stukjes van 3 cm
- 150 gram bleekselderij, in stukjes van 3 cm
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1 centimeter geraspte gemberwortel
- 2 eetlepels rode kerriepasta
- 1 eetlepel koenjit
- 500 milliliter kippenbouillon
- 1 deciliter dikke santen
- 1 kopje korianderblad
- zout naar behoeven
- sambal trassi naar behoeven
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Aardpeer-kerrie met kip
- Allergieen informatie