Allergie informatie: Ajam kodok (licht gekruid gevuld kippenvel)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote kip
- 800 gram gehakt van kipfilet
- 6 eieren
- 200 gram gerookte ham
- 200 gram saucijsjes
- 6 fijn gesnipperde sjalotten
- 8 zure augurkjes
- 0,25 theelepel kruidnagelpoeder
- 1 theelepels nootmuskaat
- 2 sneetjes wittebrood
- 3 eetlepels boter om uitjes te fruiten
- 1 eetlepel zout
- 2 theelepels peper
- 1 deciliter melk
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam kodok (licht gekruid gevuld kippenvel)
- Allergieen informatie