Allergie informatie: Geurig gestoofd rundvlees in Rhonewijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 teentjes knoflook
- 2 rode uien
- 2 stengels bleekselderij
- 2 takjes rozemarijn
- 1 kilo runderriblappen
- 100 gram magere gerookte spekblokjes
- 500 milliliter Rhône wijn
- peper
- zout
- 2 eetlepels bloem
- 50 gram boter
- 4-5 eetlepels olie
- 1 kleine eetlepel tomatenpuree
- bakpapier
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Geurig gestoofd rundvlees in rhonewijn
- Allergieen informatie