Geitenkaasomelet met roggebrood

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Halveer de ’s in de breedte, verwijder de zaadlijsten en snijd de ’s in blokjes van ongeveer een halve centimeter.
  2. Verwarm de boter in een pan en bak de ’s circa 5 minuten.
  3. Voeg de doperwten toe en warm even door.
  4. Verbrokkel de .
    Kluts de , ris de en roer de door de .
  5. Smelt op middelhoog vuur een in een pan en schep de helft van de groenten erin.
  6. Schenk de helft van de geklutste erbij en bak op middelhoog vuur tot het ei aan de onderkant begint te stollen.
  7. Verdeel er de helft van de over en bestrooi met een beetje zout en peper.
  8. Leg een deksel op de pan en verwarm op laag vuur tot de bovenkant gestold is.

    Trek de omelet uit de pan en leg op een bakplaat.
  9. Herhaal dit nog 1 keer zodat je 2 omeletten hebt.
  10. Halveer de omeletten.
  11. Houd de omeletten warm in de oven.
    Snijd de radijsjes in vieren en meng in een kom door de .
  12. Mix de en de erdoor en breng op smaak met een beetje zout en peper.
    Roer de crème fraîche en de door elkaar en bestrijk 4 sneetjes ermee.
  13. Leg de andere 4 sneetjes brood erop en snijd het brood in driehoekjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roggebrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • klontje boter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in klontje boter en parmezaanse kaas
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • klontje boter, geitenkaas, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
432 kcal
21%1728 kcal
Vetten
45 g.
65%180 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Geitenkaasomelet met roggebrood