Allergie informatie: Geitenkaasomelet met roggebrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 gele paprika’s
- 1 klontje boter
- 200 gram diepvriesdoperwten
- 150 gram zachte geitenkaas
- 8 eieren
- 1 takje tijm
- 1 bosje radijs
- 75 gram rucola
- olijfolie extra vierge
- 50 gram Parmezaanse kaas
- 2 eetlepel crème fraîche
- 1 eetlepel grove mosterd
- 8 sneetjes roggebrood
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Geitenkaasomelet met roggebrood
- Allergieen informatie