Allergie informatie: Gegratineerde kalkoenfilet met spitskool-kerrie-saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 rode uien
- 4 kalkoenfilets (à circa 150 gram)
- 1 spitskool (circa 600 gram)
- 2 eetlepels olijfolie
- zout
- peper
- 2 theelepels kerrie
- 2 theelepels bloem
- 100 milliliter slagroom
- 0,25 kippenbouillonblokje
- 100 gram geraspte kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gegratineerde kalkoenfilet met spitskool-kerrie-saus
- Allergieen informatie