Allergie informatie: Gebakken pangafilet met sinaasappelsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 pangafilets, 125 gram per stuk
- zout
- peper
- 2 eetlepels bloem
- olie (zonnebloemolie of olijfolie)
- 100 milliliter sinaasappelsap
- 0,5 ui, gesnipperd
- 1 eetlepel grove mosterd
- 0,25 eetlepel suiker
- 1 eetlepel verse dille, fijngehakt
- allesbinder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gebakken pangafilet met sinaasappelsaus
- Allergieen informatie