Allergie informatie: Garnalen in kreeftenroomsaus met pasta
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 liter kreeftensoep (haal ik kant en klaar ingevroren bij mijn viswinkel)
- 0,5 rode paprika
- 2 bosuitjes
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 deciliter kookroom
- 1 deciliter witte vermouth
- 0,25 theelepel chilivlokken uit de molen
- 200 tot 250 gram verse tijgergarnalen (gepeld)
- 2 eetlepel verse gesneden peterselie
- 200 gram verse pasta of spaghetti
- (Eventueel wat parmezaanse kaas)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Garnalen in kreeftenroomsaus met pasta
- Allergieen informatie