Allergie informatie: Forel met pastasaus en peultjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram forelfilets in blokjes van 1 centimeter
- 1 grote teen knoflook
- 1 sjalotje
- 1 eetlepel boter
- 100 gram gewassen peultjes
- 0,5 deciliter droge witte wijn
- 2 eetlepels slagroom
- 2 koffiekopjes rijst
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Forel met pastasaus en peultjes
- Allergieen informatie