Allergie informatie: Forel kebabs
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram forelfilets in gelijke blokjes
- 0,5 komkommer zonder pitjes, in gelijke blokjes
- 1 eetlepel gesmolten boter
- 1 deciliter droge witte wijn
- 3 eetlepels sojasaus
- 1 theelepel suiker
Meer Recepten
- Armeense kebabs
Met rundergehakt, tomatenpuree en ketoembar uit Georgie
4 porties - 45 minuten
Snacks - 34533 - Forel met tomaat en tijm (BBQ)
Met forellen, tomaten en tijm uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor - Gerookte forel
Met forel, zout en houtmot uit Nederland
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - hansvandenbos - Forel met tomaat en venkel uit de oven
Met forellen, venkelknol en tomaten uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Forel-aardappelsalade
Met gerookte forelfilets, krieltjes met schil en sjalotten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Forel kebabs
- Allergieen informatie