Allergie informatie: Forel aloo gobhi
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 forellen
- 2 sjalotten
- 150 gram broccoli
- 30 gram roquefort
- 50 gram pasta
- 2-4 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels boter
- citroensap
- 2 eetlepels gesneden champignons
- 2 eetlepels groene, 2 eetlepels rode, 2 eetlepels gele paprika in stukjes gesneden
- 2 eetlepels prei gesneden ringen
- 1-2 tenen knoflook
- peper
- zout
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Forel met tomaat en tijm (BBQ)
Met forellen, tomaten en tijm uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor - Gerookte forel
Met forel, zout en houtmot uit Nederland
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - hansvandenbos - Forel met tomaat en venkel uit de oven
Met forellen, venkelknol en tomaten uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Forel-aardappelsalade
Met gerookte forelfilets, krieltjes met schil en sjalotten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - jacob - Forel in tomatensaus
Met forel, tomaten en peterselie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Forel aloo gobhi
- Allergieen informatie