Allergie informatie: Tomaten-kaasfondue
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram gepelde tomaten uit blik
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- olijfolie
- 2 theelepels majoraan
- 2 theelepels oregano
- 2 theelepels Franse kruiden
- 600 gram geraspte belegen kaas
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Bonenchili 2
Met mager rundergehakt, kapucijners, kidneybonen uit Mexico
4 porties - 35 minuten
Stoofschotels - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Fondue
- Tomaten-kaasfondue
- Allergieen informatie