Allergie informatie: Kaasfondue
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels olijfolie
- 250 gram Gruyere kaas
- 250 gram Emmerthaler
- 2 teentjes knoflook
- peper
- zout
- 3 deciliter droge witte wijn
- 1 à 2 eetlepels cognac
- 3 afgestreken theelepels maizena
- paprikapoeder
Meer Recepten
- De Kaasfondue
Met kaas, wijn en kirsch uit Zwitserland
2 porties - 20 minuten
Fondue - stokpopje1 - Kaasfondue
Met kaas, emmenthaler en gruyere uit Zwitserland
4 porties - 15 minuten
Fondue - heutsie - Zwitserse kaasfondue
Met ztiserse kazen, droge witte wijn en knoflook uit Zwitserland
4 porties - 20 minuten
Fondue - schierbeek - Kaasfondue uit de oven
Met kaasfondue, mini maiskolven en paprika uit Nederland
2 porties - 30 minuten
Oud en nieuw - bettyvandijk - Kaasfondue met walnoten en bosui
Met kaas, walnoten en bosui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Fondue - frientje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Fondue
- Kaasfondue
- Allergieen informatie