Allergie informatie: Italiaanse kaasfondue
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 sjalotje
- 10 gram boter
- 300 milliliter witte wijn
- 3 bolletjes mozzarella (à 125 gram)
- 200 gram gorgonzola
- 50 gram Parmezaanse kaas
- 1 eetlepel maiszetmeel
- fonduepan of pan met extra dikke bodem
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel - Buffet-antipasta
Met zwarte olijven, ciabatta en parmaham uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Italiaanse witlofschotel
Met witlof, pancetta en gorgonzola uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Wokgroente met gehakt en notenrijst
Met italiaanse wokgroente, gehakt en notenrijst uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - Marjosa
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Fondue
- Italiaanse kaasfondue
- Allergieen informatie