Allergie informatie: Vegetarische foe yong hai
Terug naar het receptIngrediënten
- Saus:
- vierge olijfolie
- 2 tenen knoflook
- rode ui
- 1 blikje gepelde tomaten
- 50 milliliter natuurazijn
- 3 eetlepels witte basterdsuiker
- 100 milliliter tomatenketchup
- 200 milliliter water of groentebouillon
- 1 theelepel gember
- 1 eetlepel maizena
- 1 theelepel sesamolie
- peper
- zout
- Foe Yong Hai (omelet):
- vierge olijfolie
- 400 gram Chinese roerbakgroente
- 6 scharreleieren
- 3 eetlepels sojacuisine/melk
- 1 eetlepel witte basterd suiker
- eiernoodles / mihoen (gezond)
- Rijst (liefst bruine)
Meer Recepten
- Vegetarische bonensalade
Met kidneybonen, witte bonen en chilibonen uit Verenigde Staten
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - nina_noralie - Vegetarische aardappelcurry
Met aardappels, milde currypasta en rode paprika uit India
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - ikooi - Vegetarische bietenschotel
Met zilvervliesrijst, ei en bietjes uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Ovenschotels - chevrefeuille - Vegetarische Groentenkerrie
Met gemengde groenten, santen en spaanse pepers uit Indonesie
4 porties - 25 minuten
Groentegerechten - 34533 - Paprikarijst
Met rijst, rode ui en paprika uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Roerbakgerechten - ikooi
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Vegetarische foe yong hai
- Allergieen informatie