Allergie informatie: Spaanse omelet
Terug naar het receptIngrediënten
- 270 gram aardappelen
- 80 gram versnipperde ui
- 75 gram in stukjes gesneden rode paprika
- 1 teentje fijngehakte knoflook
- 40 gram in stukjes gesneden pitloze groene olijven
- 1 eetlepel fijngesneden verse oregano of 1 theelepel gedroogde oregano
- 55 gram mozzarella
- 8 eiwitten van grote eieren
- 4 grote eieren
- 0,25 theelepel zout
- 1/8 theelepel peper
- 1 theelepel olijfolie
Meer Recepten
- Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Spaanse omelet
- Allergieen informatie