Allergie informatie: Ricotta-omelet met verse kruiden en surimi
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eieren
- 125 gram ricotta
- 1 kleine rode ui, fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook geperst
- 3 eetlepels tuinkruiden (kervel, bieslook, dragon, peterselie), fijngesneden
- 30 gram rucola, fijngesneden
- 150 gram surimi, in stukjes
- peper en zout
- 1 eetlepel olijfolie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Ricotta-omelet met verse kruiden en surimi
- Allergieen informatie