Allergie informatie: Petis udang telor (gekruide gestoofde eieren)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stengel sereh
- 1 flinke grote ui, in grove stukken gesneden
- 2 salam blaadjes
- 4 hardgekookte eieren
- 2 rode lomboks
- klein blikje klappermelk (of een kwart blokje santen)
- 2 grote eetlepels trassi-stroop
- plantaardige olie
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Telor Masak Bali dan Santen
Met ei en sante uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Eiergerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Petis udang telor (gekruide gestoofde eieren)
- Allergieen informatie