Allergie informatie: Omeletrol met zalm,spinazie en geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 eieren
- 2 eetlepels melk
- 2 eetlepels bloem
- zout
- peper
- 50 gram zachte geitenkaas, in stukjes
- 6 zongedroogde tomaten, fijngesneden
- 30 gram spinazie (kant en klaar)
- 100 gram gerookte zalm in plakjes
- bakplaat (circa 36 x 25 cm)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Omeletrol met zalm,spinazie en geitenkaas
- Allergieen informatie