Allergie informatie: Omelet padang
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eieren, los geklopt
- 4 eetlepels rijstmeel
- 2 eetlepels geraspte kokos
- 0,5 theelepels sesamolie
- 2 stengels stengelui in ringetjes
- 1 stuks fijngesneden groene ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 4 stuks fijngesneden lomboks
- zout naar believen
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam pangang boemboe Padang (geroosterde kip in Padang saus)
Met drumsticks, uien en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Pangeh Padang
Met vis, koenjit, lombok uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Rendang Padang (zoet rundvlees)
Met runderlappen, kokosnoot en rawit uit Indonesie
4 porties - 3 uur en 30 minuten
Vlees - jaccor - Rendang Padang 2
Met mager rundvlees, santen en rawits uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Omelet padang
- Allergieen informatie