Allergie informatie: Indiase eiercurry
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 eieren
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- olie
- 2 laurierblaadje
- 1 eetlepel ketoembar (gemalen koriander)
- 1 theelepel gemalen komijn (djinten)
- 1 theelepel kurkuma (koenjit)
- 400 gram gepelde tomaten
- 0,25 theelepelzout
- 0,5 theelepel cayennepeper
- 2 takjes koriander
Meer Recepten
- Kip Madras (wereldgerecht)
Met kipfilet, kip madras en paprika uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - robertleinenga - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Indiase linzensoep
Met kipfilet, linzen en runderbouillon uit India
4 porties - 35 minuten
Soepen - hermine - Indiase kip
Met kip, uien en tomatenpuree uit India
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - knies - Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
Met biologische groenten, krielaardappeltjes en kerriesaus uit India
4 porties - 10 minuten
Aardappelgerechten - beamantel
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Indiase eiercurry
- Allergieen informatie