Allergie informatie: Hardgekookte eieren in een geurig gekruide saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 hardgekookte eieren
- olie om in te fruiten/bakken
- 400 cc dunne santen
- 1 kruidnagel
- een stukje kaneel
- tamarindewater
- zout naar smaak
- kruiden die fijngestampt worden:
- 3 sjalotten
- 1,5 theelepel korianderpoeder
- 0,5 theelepel komijnpoeder
- 1 theelepel koenierpoeder
- 1 schijfje gember
- 1 theelepel geraspte nootmuskaat
- 1 theelepel versgemalen witte peper
- 1 theelepel verkruimelde terasi
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Hardgekookte eieren in een geurig gekruide saus
- Allergieen informatie