Allergie informatie: Garnalen-groentenomelet uit de Magnetron
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 stuks ei
- 1 steel bleekselderij, in dunne schijfjes
- 0,5 stuks prei, in dunne ringen
- 1 stuks Spaanse peper, in dunne ringen
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 100 gram taugeh
- 0,5 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1/3 theelepel zout
- 1 theelepel sesamolie
- 1 eetlepel water
- 200 gram gepelde garnalen
- 0,5 kopje korianderblad
- 1 eetlepel boter
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Garnalen-groentenomelet uit de magnetron
- Allergieen informatie