Allergie informatie: Fritata Romana
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 eieren
- 100 gram Pecorino Romano kaas, geraspt
- 0,5 kopje melk
- zwarte peper naar smaak
- 2 eetlepels olijfolie
Meer Recepten
- Courgette alla Romana
Met courgette, rundergehakt en tomaten uit Italie
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - ingrid1975 - Taboulé (Peterseliesalade)
Met burghul, peterselie en tomaten uit Libanon
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - fransdegroot - Gevulde courgette met champignons, feta en romana tomaatjes
Met courgette, rucola, bosuitjes uit Eeg
4 porties - 20 minuten
Koud - jcmjaspers - Salade van appel en forel
Met gerookte forel, kappertjes en spitskool uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Lasagna alla Romana
Met rundergehakt, lasagna bladen en besciamella saus uit Italie
6 porties - 45 minuten
Pastagerechten - vivaitalia
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Fritata romana
- Allergieen informatie