Allergie informatie: Foo Yung Hay
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram garnalen of krab (of eventueel fijngesneden rauwe ham of kip)
- 2 eieren
- zout
- peper
- een beetje selderij
- saus:
- 2 deciliter bouillon
- 3 eetlepels tomatenketchup
- peper
- zout
- 1/2 blik fijne doperwten
- 1 dessertlepel Gula Jawa
- 1/2 dessertlepel ketjap
- aardappelmeel
Meer Recepten
- Foo Yong Hai 4
Met ei, taugeh en tomaat uit China
4 porties - 20 minuten
Eiergerechten - 34533 - Foo Yong Hai 1
Met ei, garnalen en taugeh uit China
4 porties - 15 minuten
Eiergerechten - 34533 - Foo Yong Hai 3
Met ei, taugeh en krab uit China
4 porties - 15 minuten
Eiergerechten - 34533 - Foo Yong Hai 6
Met ei, kip en bamboescheuten uit China
4 porties - 20 minuten
Eiergerechten - 34533 - Foo Yong Hai 5
Met ei, kip en bleekselderij uit China
6 porties - 30 minuten
Eiergerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Foo yung hay
- Allergieen informatie