Allergie informatie: Foo Yong Hai 6
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram gare kipfilet, in stukjes
- 1 stuks fijngesneden paprika
- 0,5 blikje gesneden bamboescheuten
- 1 eetlepel fijngesneden selderie
- 1 stuks fijngesneden ui
- 1 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 eetlepel droge sherry
- snufje ve-tsin
- 0,5 theelepel zout
- 4 stuks losgeklopte eieren
- 1 theelepel sesamolie
Meer Recepten
- Zoet-zure foe yong hai-saus
Met gembersiroop, tomatenketchup en ketjap manis uit China
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Foo Yong Hai 4
Met ei, taugeh en tomaat uit China
4 porties - 20 minuten
Eiergerechten - 34533 - Foe yong hai
Met eieren, prei en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Eiergerechten - jaccor - Foo Yong Hai 1
Met ei, garnalen en taugeh uit China
4 porties - 15 minuten
Eiergerechten - 34533 - Foo Yong Hai 3
Met ei, taugeh en krab uit China
4 porties - 15 minuten
Eiergerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Foo yong hai 6
- Allergieen informatie