Allergie informatie: Foo Yong Hai 4
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 stuks ei
- 2 theelepels sesamolie
- 1/2 theelepel gemalen peper
- 1 stuks ui, in ringen
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 2 stuks tomaat, in partjes
- 200 gram taugeh
- 1 stuks ontpitte rode Spaanse peper, in 1/2 ringetjes
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Zoet-zure foe yong hai-saus
Met gembersiroop, tomatenketchup en ketjap manis uit China
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Foe yong hai
Met eieren, prei en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Eiergerechten - jaccor - Foo Yong Hai 1
Met ei, garnalen en taugeh uit China
4 porties - 15 minuten
Eiergerechten - 34533 - Foo Yong Hai 3
Met ei, taugeh en krab uit China
4 porties - 15 minuten
Eiergerechten - 34533 - Foo Yong Hai 6
Met ei, kip en bamboescheuten uit China
4 porties - 20 minuten
Eiergerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Foo yong hai 4
- Allergieen informatie