Foe yong hai met garnalen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. De in flinterdunne ringetjes snijden.
  2. schillen en grof raspen.
  3. Een ui heel fijn snipperwen, de andere in dunne ringen snijden.
  4. Knoflook heel fijn snijden of persen.
  5. Selderij fijnsnijden.
  6. De erwten in bodempje water met wat 3 min.
  7. koken.
  8. In een koekenpan (liefst met anti-aanbaklaag) 1 eetlepel verhitten.
  9. , gesnipperde ui en de helft van de knoflook 3 minuten fruiten.
  10. Af en toe omscheppen.
  11. loskloppen.
  12. Gebakken groente, selderij (en ) door de roeren.
  13. naar smaak toevoegen.
  14. Bak van dit mengsel 4 omeletten en houd die warm.
  15. De saus:
  16. In een steelpannetje 1 eetlepel verwarmen.
  17. De rest van de knoflook kort in de fruiten, erdoor roeren, de bouillon toevoegen en het geheel aan de kook brengen.
  18. Tomatensaus op smaak brengen met ketjap en 3 minuten zachtjes laten doorkoken.
  19. Uiringen en erwten aan de tomatensaus toevoegen en 2 - 3 minuten laten sudderen.
  20. Maïzena met twee eetlepels water losroeren, door de saus roeren en enkele seconden laten doorkoken tot de saus gebonden is.
  21. uit de saus halen.
  22. De omeletten op 4 borden leggen en de saus erover schenken.
  23. Serveren met bijv.
  24. komkommer in het zuur, gebakken uitjes en kroepoek.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en kippenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
282 kcal
14%1128 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Foe yong hai met garnalen