Allergie informatie: Foe yong hai met garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 dunne prei (alleen het wit/geel)
- 1 wortel (ongeveer 100 gram)
- 2 kleine uien
- 2 teentjes knoflook
- een paar takjes selderie
- 4 eetlepels doperwten (diepvries)
- 4 eetlepels olie
- 4 eieren
- peper en zout
- 125 gram garnalen, naar smaak
- 1 blikje tomatenpuree
- 250 milliliter kippenbouillon (van tablet)
- 1 centimeter gemberwortel, ongeschild in heel dunne plakjes
- 1 theelepel zout
- 1 eetlepel maïzena
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Foe yong hai met garnalen
- Allergieen informatie