Allergie informatie: Ekoori (Indiase roereieren)
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 eieren
- 50 gram ghee
- 1 fijngesnipperde middelgrote ui
- 1 gesnipperd teentje knoflook
- 10 centimeter verse gemberwortel, geschild en in reepjes gesneden
- 1 theelepel kurkuma
- 1 theelepel garam masala
- 0,5 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel zout
- 4 verse groene chilipepers, ontpit, in stukjes van 5 mm
- warme toast
- vers gehakte koriander om te garneren
Meer Recepten
- Kip Madras (wereldgerecht)
Met kipfilet, kip madras en paprika uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - robertleinenga - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Indiase linzensoep
Met kipfilet, linzen en runderbouillon uit India
4 porties - 35 minuten
Soepen - hermine - Indiase kip
Met kip, uien en tomatenpuree uit India
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - knies - Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
Met biologische groenten, krielaardappeltjes en kerriesaus uit India
4 porties - 10 minuten
Aardappelgerechten - beamantel
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Ekoori (indiase roereieren)
- Allergieen informatie