Allergie informatie: Eiersalade met kerriemassala
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 eieren (bij voorkeur biologisch)
- 3 eetlepels Zaanse mayonaise
- 3 eetlepels yoghurt (Griekse van AH, kost € 1,=)
- 2 eetlepels peterselie
- klein stukje prei of lente ui, zeer fijn gesnipperd
- 3 teentjes knoflook, uit de knijper
- 2 theelepels kerrie masala
- 1,5 eetlepel gembersiroop
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Eiersalade met kerriemassala
- Allergieen informatie