Allergie informatie: Dadar Udang dan Ham
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stuks losgeklopt ei
- 100 gram gepelde garnalen
- 100 gram ham, in stukjes
- 1 eetlepel fijngesneden selderij
- peper
- zout
- ve-tsin
Meer Recepten
- Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Ingepakte frites
Met aardappel, kalkoenfilet en rauwe ham uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - jipenjanneke - Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk - Erwtensoep uit Slowcoooker
Met erwtensoeppakket, zuurkoolspek en schouderkarbonades uit Nederland
8 porties - 8 uur
Maaltijdsoepen - spikey1
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Dadar udang dan ham
- Allergieen informatie