Allergie informatie: Dadar ajam (gevulde en gekruide omelet )
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kipfilet
- 8 eieren
- 1 deciliter santen
- 1 ui
- 4 kemirienoten
- 3 tenen knoflook
- 1 theelepel zout
- 1 eetlepel ketumbar
- 1 citroen
- 0.5 theelepel trassi
- 0.5 theelepel kunyit
- 0.5 eetlepel djinten
- 0.5 theelepel laos
- 4 eetlepels olie
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Dadar ajam (gevulde en gekruide omelet )
- Allergieen informatie