Allergie informatie: Boerenkool stamppot met makreel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui, gepeld
- 2 theelepels kurkuma
- 100 milliliter witte wijnazijn
- 1 kleine koolraap of bloemkool
- 2 eetlepels olijfolie
- 500 gram panklare boerenkool
- 100 gram havermout
- 500 milliliter groentebouillon
- 1 gestoomde makreel (circa 300 gram)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Boerenkool stamppot met makreel
- Allergieen informatie