Allergie informatie: Tikka kebab (Gekruide lamsspiesjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram lamsschouder of -bout, ontbeend
- sap van 1 citroen
- 1,5 deciliter yoghurt
- 4 kleine uien, in vieren
- 3 gehakte teentjes knoflook
- 0,5 theelepel kurkuma
- 1 eetlepel azijn
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1 ontpitte in vierkanten gesneden groene paprika
- 1 citroen, in vieren, voor garnering
Meer Recepten
- Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Alu bhoone (Gekruide aardappelen)
Met aardappelen, garam masala en chilipoeder uit India
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - jaccor - Snelle kebab
Met kebab, roerbakgroente en kebabbroodjes uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Roerbakgerechten - carlotta
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Tikka kebab (gekruide lamsspiesjes)
- Allergieen informatie