Allergie informatie: Tandooripasta
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 tenen knoflook, gepeld
- 2,5 centimeter geschilde verse gember, gehakt
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels korianderzaad
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels azijn
- 1 theelepel komijnezaad
- 1,2 theelepel cayennepepeper
- 1 theelepel kurkuma (geelwortel)
- 125 milliliter yoghurt
Meer Recepten
- Marinadecurry
Met limoen, tandooripasta en kokosmelk uit Nederland
12 porties - 20 minuten
Sauzen en marinades - jacob - Riblapjes met limoen
Met riblapjes, limoen en yoghurt uit Nederland
4 porties - 3 uur en 30 minuten
Vlees - lucyvader - Kip tandoori
Met basmatirijst, kipfilet en paprika uit India
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - suzan - Indiase wraps met kipfilet
Met kipfilet, wraps en tandooripasta uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Lunchgerechten - lucyvader - Kipworstjes
Met kipgehakt, ui, yoghurt uit Nederland
4 porties - 35 minuten
BBQ - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Tandooripasta
- Allergieen informatie