Allergie informatie: Shaslick
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 varkenslappen
- 2 uien
- 1 blik gepelde tomaten
- 2 paprika's naar eigen smaak (persoonlijke voorkeur 2 x rood)
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 Spaanse peper
- 2 eetlepels honing
- 1 eetlepel ketjap
- teentjes knoflook naar smaak
- benodigd:
- bbq spiezen of satestokjes (laten weken in water tegen verbranden)
Meer Recepten
- Hertenvlees shaslick
Met hertenbout, mager spek en oesterzwammen uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - lekker_koken - Shaslick
Met hamlappen, paprika en ui uit Nederland
4 porties - 25 minuten
BBQ - harwoon - Russische lams-shaslick
Met lamsvlees, ui en knoflook uit Rusland
4 porties - 12 uur en 25 minuten
Vlees - azuro - Gehakt shaslick
Met gehakt, ui en paprika uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - harwoon - Shaslick met ovenfriet
Met varkensschnitzels, paprika en ovenfriet uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Shaslick
- Allergieen informatie