Allergie informatie: Sate van Garnalengehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram gepelde rauwe garnalen
- 1 stuks fijngehakte ui
- 2 teentjes knoflook uit de knijper
- 1 eetlepel nuoc mam
- 1 stuks ei
- 1 eetlepel donkerbruine suiker
- 1 eetlepel maizena
- zout naar behoeven
- versgemalen zwarte peper
- satépennen
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Sate van garnalengehakt
- Allergieen informatie