Allergie informatie: Sate Tusuk Sapi
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram biefstuk, in grote dobbelstenen
- 1 stuks grote fijngesneden ui
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 0,5 theelepel trassi
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
- 0,5 kopje melk
- 0,5 kopje water
Meer Recepten
- Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Fruit sate
Met malibu, peach tree en fruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Hapjes - kamta2000 - Saté lilit (Balinese vissaté)
Met visfilet, garnalen en rawits uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Daging Abon sapi (gestoofd mild gekruid rundvlees)
Met rundvlees, knoflook en bruine rietsuiker uit Indonesie
4 porties - 4 uur
Vlees - jaccor - Sapi daging boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde rundvlees)
Met rundvlees, sjalotten en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Sate tusuk sapi
- Allergieen informatie